• Σύγχρονo Εργοστάσιο Κατασκευών

 • Επεξεργασία Νερού

 • Αναερόβια επεξεργασία αποβλήτων και παραγωγή ενέργειας

 • Εμπειρία εφαρμογής όλων των μεθόδων επεξεργασίας

 • Προκατασκευασμένες  (Compact Containerized) Μονάδες MBR

 • Επεξεργασία Αστικών Λυμάτων

 • Επεξεργασία βιομηχανικών αποβλήτων

 • Χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης

 • Επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων λυμάτων
  MBR
 • Ευέλικτες προκατασκευασμένες μονάδες αποβλήτων - υδάτων

 • Χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης

 • Σύγχρονες τεχνολογίες επαναχρησιμοποίησης επεξεργασμένων νερών

 • Προκατασκευασμένες (Compact ) Μονάδες MBR

 • Επέκταση - αναβάθμιση σε υπάρχοντα συστήματα επεξεργασίας λυμάτων - αποβλήτων

   

Όροι χρήσης

Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους ή έχετε απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας πριν τη διαδικασία και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε. Επιλέγοντας να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε αυτό το site, ρητά συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους.

Άδεια και Πρόσβαση στην Ιστοσελίδα. EuroConstruction Α.Ε. ή τρίτα μέρη τη χορήγηση δικαιωμάτων στους EuroConstruction Α.Ε. τίτλος Κρατήστε τα υλικά σε αυτό το site, τα οποία αποτελούν πνευματική εργασία των EuroConstruction Α.Ε. ή τρίτων. EuroConstruction Α.Ε. σας χορηγεί μια περιορισμένη άδεια πρόσβασης και προσωπικής, μη εμπορική χρήση αυτού του site, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να κατεβάσετε και να προβεί σε μια ενιαία ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή περιορισμένα τμήματα (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, φωτογραφιών, βίντεο και γραφικά), υπό την προϋπόθεση ότι η EuroConstruction Α.Ε. πνευματικών δικαιωμάτων αναγνωρίζεται σε κάθε σελίδα αντιγραφεί. Ωστόσο, δεν μπορείτε να το ή οποιοδήποτε μέρος του να το τροποποιήσετε. Αυτή η άδεια δεν περιλαμβάνει καμία εμπορική χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της, εκτός από τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου μας. Δεν περιλαμβάνει οποιαδήποτε συλλογή και χρήση όλων των καταχωρήσεων των προϊόντων, περιγραφές, ή οι τιμές? οποιοδήποτε παράγωγό χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της? ή οποιαδήποτε χρήση data mining, robots, ή παρόμοια συλλογή δεδομένων και εργαλεία εξαγωγής.
Ούτε αυτός ο διαδικτυακός τόπος ούτε οποιοδήποτε τμήμα αυτών δεν μπορεί να αναπαραχθεί, αντιγραφεί, πωληθεί, ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς. Μπορεί να μην πλαίσιο ή χρησιμοποιούν τεχνικές παγίδευσης για οποιοδήποτε μέρος αυτής της ιστοσελίδας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε meta tags ή άλλο κρυφό κείμενο χρησιμοποιώντας το όνομα ή εμπορικά σήματα EuroConstruction Εταιρεία Α.Ε.. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση τερματίζει την άδεια χρήσης που χορηγείται στο παρόν.

Αλλαγές στην Ιστοσελίδα. Για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς, διατηρούμε το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές όσον αφορά την πρόσβαση, τη λειτουργία και το περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου σε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να επιφέρει αλλαγές στους Όρους και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τόσο παρακαλώ έλεγχος πριν από κάθε χρήση για αλλαγές.

Εμπιστευτικές πληροφορίες. EuroConstruction Α.Ε. δεν ενθαρρύνει την αποστολή ή τη δημοσίευση στην τοποθεσία υλικά ή πληροφορίες που θεωρείτε ότι είναι εμπιστευτικές ή αποκλειστικές. Παρακαλώ σημειώστε ότι αν το κάνετε να στείλετε τις πληροφορίες αυτές, EuroConstruction Α.Ε. θα θεωρήσει ότι δεν είναι εμπιστευτικές. Με την αποστολή ή τη δημοσίευση αυτών των πληροφοριών ή υλικά, παραχωρείτε EuroConstruction Α.Ε. απεριόριστη άδεια να χρησιμοποιεί, αναπαράγει και να διανέμει αυτά τα υλικά ή πληροφορίες, και εσείς συμφωνείτε ότι EuroConstruction Ανώνυμη Εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιεί οποιεσδήποτε ιδέες, έννοιες, τεχνογνωσία ή τεχνικές που αποστείλουν ή ταχυδρομήσουν για οποιονδήποτε σκοπό.

Δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Οι πληροφορίες σε αυτό το site παρέχονται για γενική ενημέρωση και μόνο. Ενώ EuroConstruction Α.Ε. προσπαθεί να παρέχει μόνο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με αυτήν την τοποθεσία Web, μπορείτε να ανακαλύψετε μερικά ακούσια ανακρίβειες στις παρεχόμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε να τους επιστήσει την προσοχή μας χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο Επικοινωνήστε μαζί μας στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Καθώς ενδέχεται να προκύψουν τέτοια λάθη, EuroConstruction Α.Ε. δεν εγγυάται, ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ή ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, ή την πληρότητα των πληροφοριών του παρόντος ιστότοπου. ΕΙΜΑΣΤΕ παροχή πληροφοριών σχετικά με "ΩΣ ΕΧΕΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ", ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ (ρητή ή σιωπηρή) ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ.

Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους. Όπως ευκολίας, αυτός ο δικτυακός τόπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι δεν ελέγχονται από, ή συνδέονται ή σχετίζονται με EuroConstruction ΑΕ. Ως εκ τούτου, EuroConstruction Α.Ε. δεν προβαίνει σε καμία δήλωση σχετικά με τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή τους όρους χρήσης αυτών των τόπων, ούτε κάνει EuroConstruction Α.Ε. ελέγχει ή εγγυάται την ακρίβεια, την ακεραιότητα ή την ποιότητα των πληροφοριών και των υλικών που παρέχεται σε αυτούς.